Connect with us

Tips

Interior - seven ways to modernize the decor and design of your restaurant

Publicerad

den

Interior is hot. Scout around among newly opened restaurants. Du kanske lägger märke till en inredningstrend som du kan ta fasta på när du moderniserar inredningen på din egen restaurang. Du får garanterat inspiration, olika stilar som du kan plocka det bästa ur i din egen inredning. Man kan nämligen åstadkomma stor skillnad med små medel.

En trend är att många restauranger väljer att använda naturmaterial i sin inredning. Det gäller att skapa en miljö där gästen trivs och känner sig välkommen. Många väljer en inredningsstil som är sofistikerad utan att vara snobbig. För visst går det att uppgradera restaurangens inredning utan att det kostar en förmögenhet.

1. Inred för gästen ‒ inte för dig själv. Ett av de största misstagen när man inreder en restaurang är att ha sitt eget tycke och smak i fokus, snarare än gästens behov och preferenser. Utgå från hur din kundkrets ser ut och vem du vänder dig till, inred utifrån vad de kan tänkas gilla och föredra. Vad du själv tycker är snyggt är alltså av mindre vikt.

2. Fynda vintage. En stor trend idag är att inreda med antikviteter eller vintageprylar. Ta därför gärna en titt på loppmarknader och i secondhandaffärer, där kan du fynda inredning som förnyar restaurangen utan att gröpa stora hål i din plånbok. Se till att de möbler och prylar du köper hör hemma stilmässigt på just din restaurang!

3. Förnya med hjälp av belysning. Många nyöppnade och moderniserade restauranger väljer att inreda med hjälp av ljus. Genom att köpa in lampor och belysning som bidrar till att skapa en stämning eller drar uppmärksamheten till sig. Många moderna lampor påminner om statyer och kan addera extra personlighet och gemytlighet till din restaurang. På så sätt blir ljuset både funktionellt och dekorativt. Om du investerar i en snygg golvbelysning bidrar den exempelvis till att attrahera uppmärksamhet dit och bort från andra delar av restaurangen som är slitna.

4. Skapa ett nytt intryck med hjälp av mattor. Du kan välja att förnya genom att avlägsna de yttersta delarna av mattorna istället för att köpa nya mattor till din restaurang. Lägg mosaik, parkettgolv eller något annat snyggt ytskikt på de ytor som blottlagts när du tagit bort de yttre delarna av heltäckningsmattan. Eftersom ytterdelarna av mattan tenderar att åldras snabbast kan den här metoden förlänga dina mattors livslängd med ytterligare ett par år.

5. Visa upp köket. Allt fler restauranggäster uppskattar att få ett ansikte på den som lagat deras mat. Om det är möjligt att genomföra kan du ta bort en vägg mellan köket och matsalen och på så sätt ge gästerna insyn i vad som händer i köket. De kan iaktta kockarnas arbete, vilket många uppskattar. Det motiverar dessutom kökspersonalen att göra sitt yttersta när de arbetar. Motivationen att hålla köket rent och snyggt ökar förstås också när kökspersonalen får publik.

6. Investera i gröna växter. Gröna växter kan på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt förnya en hel restaurang. Genom att investera i ett antal rejäla gröna växter kan du förnya intrycket av och fräscha upp miljön i din restaurang. Du kan också inreda med växter genom att exempelvis bygga gröna ”väggar” som avskärmar mellan olika delar av matsalen.

7. Storstäda och måla. Ett eller ett par lager färg kan göra underverk med en befintlig restaurang. Att måla om väggar och tak är varken särskilt dyrt eller komplicerat, men det kan fräscha upp och ge ett rejält ansiktslyft till en sliten restaurang. Glöm inte att göra en rejäl storstädning innan du börjar måla!

Restaurant expert Magnus Hellstrom




We the editors would appreciate it very much if you would like to share this information:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Intressant

How to run a successful ice cream kiosk,,sv,Ice cream is a luxury that many people like to indulge in,,sv,not least in the summer,,sv,Quality ice cream made from organic and natural ingredients is prepared by many,,sv,pay a little extra for,,sv,One might think that this is the easiest thing in the world to do,,sv,a successful ice cream kiosk,,sv,but some preparation and reflection are required,,sv,to really succeed,,sv,You can either open a small kiosk and make the ice cream yourself,,sv,on site or someone,,sv,elsewhere,,sv,You can also choose to open a larger factory and tell the ice cream you,,sv,manufactures in its own kiosks and for other kiosk owners,,sv,If you are considering making your own,,sv

Publicerad

den

Av

Glass är en lyx som många människor gärna unnar sig, inte minst på sommaren.
Kvalitetsglass gjord på ekologiska och naturliga råvaror är många beredda att
betala lite extra för. Man kan tro att det är den lättaste saken i världen att driva
en framgångsrik glasskiosk, men det krävs en del förberedelser och eftertanke
för att verkligen lyckas.

Du kan antingen öppna en liten kiosk och tillverka glassen själv, på plats eller någon
annanstans. Du kan också välja att öppna en större fabrik och säja den glass du
tillverkar i egna kiosker och till andra kioskägare. Om du funderar på att tillverka egen
ice cream, you should keep in mind that it is easy to make ice cream,,sv,but the harder it is to,,sv,market and sell it,,sv,Opening an ice cream kiosk, on the other hand, requires significantly less investment,,sv,Here is the right location,,sv,and the right equipment important,,sv,You need an ice cream counter,,sv,where you can expose your ice cream to,,sv,customers,,sv,manufacturing equipment if you want to make your own ice cream and freezer for,,sv,ingredients and ice cream that are not yet ready for sale,,sv,Evaluate the market before opening an ice cream kiosk,,sv,Choose the type of glass with care,,sv,Think about the type of ice cream you are going to sell,,sv,If you focus on quality ice cream should,,sv, men desto svårare att
marknadsföra och sälja den.

Att öppna en glasskiosk kräver däremot betydligt mindre investeringar. Här är rätt läge
och rätt utrustning viktigt. Du behöver en glassdisk, freezer, där du kan exponera din glass för
kunderna, tillverkningsutrustning om du vill tillverka egen glass och frysar för
ingredienser och glass som ännu inte är redo för försäljning.
Utvärdera marknaden innan du öppnar en glasskiosk.

Välj glasstyp med omsorg

Fundera på vilken typ av glass du ska sälja. Om du inriktar dig på kvalitetsglass bör
there are enough customers in the area who are willing to pay for the craft,,sv,and the quality raw materials needed,,sv,Buying ice cream is fun,,sv,lustful and a reward,,sv,Your decor should therefore be creative and inspiring,,sv,Put energy on how you,,sv,presents your tastes,,sv,how the ice cream is "signposted" in the freezer and what exciting alternatives,,sv,and flavor combinations you can offer,,sv,The situation is important,,sv,whether you run an ice cream kiosk,,sv,a restaurant or a café,,sv,For one,,sv,ice cream kiosk, the situation is if possible even more important than if you run a restaurant,,sv,Since,,sv,ice cream is often an impulse purchase, it is important that you are where customers pass,,sv
och de kvalitetsråvaror som behövs. Att köpa glass är roligt, lustfyllt och en belöning.
Din inredning bör därför vara kreativ och inspirerande. Lägg energi på hur du
presenterar dina smaker, hur glassen ”skyltas” i frysen och vilka spännande alternativ
och smakkombinationer du kan erbjuda.

Läget är viktigt, oavsett om du driver en glasskiosk, en restaurang eller ett café. För en
glasskiosk är läget om möjligt ännu viktigare än om du driver en restaurang. Eftersom
glass ofta är ett impulsköp är det viktigt att du finns där kunderna passerar.




We the editors would appreciate it very much if you would like to share this information:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Intressant

3 things to become a good catering company,,sv,Spend time on the right kind of marketing,,sv,Marketing to the right target groups is a key factor for a really successful catering business,,sv,You need to have the same passion for marketing as for the food you cook and sell,,sv,then you increase your chances of success,,sv,There are many catering companies,,sv,how should you be able to stand out from the crowd,,sv,Start by gaining knowledge of what your local market looks like,,sv,Take a look at what your competitors offer and then do a survey to map out what the customers want,,sv,There may be a gap between what existing catering providers offer and what customers demand,,sv

Publicerad

den

Av

  1. Lägg tid på rätt sorts marknadsföring

Marknadsföring mot rätt målgrupper är en nyckelfaktor för en riktigt framgångsrik cateringverksamhet. Du behöver ha samma passion för marknadsföring som för maten du tillagar och säljer, då ökar du dina förutsättningar att lyckas. Det finns många cateringbolag, hur ska ni kunna sticka ut från mängden?

Börja med att skaffa dig kunskap om hur din lokala marknad ser ut. Ta en titt på vad dina konkurrenter erbjuder och gör sen en undersökning för att kartlägga vad kunderna vill ha. Det kan finnas ett glapp mellan vad befintliga cateringaktörer erbjuder och vad kunderna efterfrågar. You can fill that gap,,sv,Be strategic when looking for a niche where you can be successful and where you can excel,,sv,Try different marketing channels and methods,,sv,Successful marketing is about trying until you find a "recipe" that works,,sv,The right attitude makes a difference,,sv,The catering industry can be extremely stressful,,sv,so it's important to keep a cool head when things go awry and you have many orders to deliver,,sv,Be determined and stubborn,,sv,do not depress if you encounter resistance,,sv,Try another path and do not give up,,sv. Var strategisk när du letar efter en nisch där du kan bli framgångsrik och där du kan utmärka dig. Prova dig fram med olika marknadsföringskanaler och metoder. Framgångsrik marknadsföring handlar om att prova sig fram tills man hittar ett ”recept” som fungerar.

 

  1. Rätt attityd gör skillnad

Cateringbranschen kan vara extremt stressig, så det gäller att hålla huvudet kallt när saker och ting kör ihop sig och ni har manga beställningar att leverera. Var målmedveten och envis, deppa inte ihop om du stöter på motstånd. Prova en annan väg och ge dig inte! It is easier to succeed if you are an organized person who can manage your and your employees' time wisely,,sv,It is also an advantage if you are social and good at communicating with people,,sv,then you can build strong relationships with employees,,sv,suppliers and customers,,sv,Keep track of the finances,,sv,You do not need to be familiar with the exact science of how to make a budget or how to calculate different costs,,sv,but a little control of the economy is a clear advantage if you want to increase your chances of being successful in the catering industry,,sv. Det är också en fördel om du är social och bra på att kommunicera med människor, då kan du bygga starka relationer med medarbetare, leverantörer och kunder.

 

  1. Ha koll på ekonomin

Du behöver inte vara insatt i den exakta vetenskapen kring hur man gör en budget eller hur man kalkylerar olika kostnader, men lite koll på ekonomin är en klar fördel om man vill öka sina förutsättningar att bli framgångsrik i cateringbranschen. Although cooking is your main passion, it is wise to familiarize yourself with and be interested in the numbers behind your business.,,sv,make sure you keep it,,sv,set prices based on what margins you need to have in the business and how much you have to sell to get around,,sv,Lack of control over the company's finances can lead to you having to pay more than you need for different things or that you do not notice that things are on the way until it is too late.,,sv. Make a budget, se till att ni håller den, sätt priser som grundar sig i vilka marginaler ni behöver ha i verksamheten och hur mycket ni måste sälja för att gå runt. Bristande koll på företagets ekonomi kan leda till att ni får betala mer än ni behöver för olika saker eller att ni inte märker att saker och ting är på väg utför förrän det är för sent.




We the editors would appreciate it very much if you would like to share this information:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Product Guides

Toaster the outdoor area, a small guide!

Publicerad

den

Av

Outdoor Furniture

Looking to buy new patio furniture for outdoor, but do not really know what to choose?

Here is where a guide where you can see for- and the pros and cons of the major types of outdoor furniture based on sustainability and the amount of maintenance.

Aluminiummöbler

Advantages: Outdoor furniture of aluminum is very easy to care for because they do not rust, mold or wear out to any significant extent. It is enough simply to wipe them occasionally. Aluminum furniture is due. its light weight, easy to move into the evenings.
Disadvantages: As with all metals can form verdigris, greenish “crust” on the furniture that is not so neat. However, it is not so bad but can be washed away. Also note that the surface can be scratched during long-term use.

Rattan Furniture

There are two types of wicker furniture: Natural wicker and rattan. Natural rattan comes from the tribe of special types of palm trees. Outdoor Furniture of this type of cane can only be indoors, i t ex. pregnancy. They are exposed to prolonged moisture rot eventually.
What is often used outdoors instead Rattan, that chair is constructed with plastic thread. Wicker furniture is available in many different price ranges and what separates good rattan against the poor is how good quality plastic filaments have been. Most common is the thickness of the wire determines the wear resistance. How good plastic wire is capable of cooling and heating also determines the life.
The advantage of synthetic rattan outdoor furniture is that they are extremely easy to care for. Often enough that you flush them with a little water occasionally to keep dirt out. It is becoming more and more common that you do type a sitting area on the terraces today. We move out of the living room on the square.

Outdoor furniture made of teak

Teak is a wood that originated in Southeast Asia. The wood is heavy and hard has high resistance to moisture and infestation, and is well suited as a material for outdoor furniture and boats. The wood became popular in the West 50- and 60's. In India it is very popular and are used for everything from doors to furniture.
If you care about the environment I think you should ask the shop if they can account for the timber in outdoor furniture is grown or where the plant naturally. Old teak trees begin namely disappear because of the wood species popularity.
If you want to retain the wood's reddish color is required to carefully take care of it. Every year you need to sharpen and oil your wood. If you do not get the outdoor furniture a gray colored surface rather than.

Conclusion: It's very important to choose outdoor furniture that are made for public spaces, it is strong structures and good material. It can be found here www.restaurangmöbler.se

Toaster the outdoor area, Outdoor furniture for the restaurant, Outdoor furniture for pool, Outdoor furniture for the garden

 




We the editors would appreciate it very much if you would like to share this information:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa
Advertisement
Advertisement
Intressant3 months sedan

How to run a successful ice cream kiosk,,sv,Ice cream is a luxury that many people like to indulge in,,sv,not least in the summer,,sv,Quality ice cream made from organic and natural ingredients is prepared by many,,sv,pay a little extra for,,sv,One might think that this is the easiest thing in the world to do,,sv,a successful ice cream kiosk,,sv,but some preparation and reflection are required,,sv,to really succeed,,sv,You can either open a small kiosk and make the ice cream yourself,,sv,on site or someone,,sv,elsewhere,,sv,You can also choose to open a larger factory and tell the ice cream you,,sv,manufactures in its own kiosks and for other kiosk owners,,sv,If you are considering making your own,,sv

Intressant3 months sedan

3 things to become a good catering company,,sv,Spend time on the right kind of marketing,,sv,Marketing to the right target groups is a key factor for a really successful catering business,,sv,You need to have the same passion for marketing as for the food you cook and sell,,sv,then you increase your chances of success,,sv,There are many catering companies,,sv,how should you be able to stand out from the crowd,,sv,Start by gaining knowledge of what your local market looks like,,sv,Take a look at what your competitors offer and then do a survey to map out what the customers want,,sv,There may be a gap between what existing catering providers offer and what customers demand,,sv

Product Guides3 months sedan

Toaster the outdoor area, a small guide!

Trendigt

Copyright © 2017 HoT Solutions AB