Connect with us

Kläder

Kockkläder.se – Restaurangkläder

Publicerad

den

Restaurangkläder

Vi förser dig med högkvalitativa Restaurangkläder!

 

Hemsida: www.kockkläder.se

Epost: info@horecawear.se

Telefon: 013-130877

Adress: Idögatan 51, 582 78, Linköping

 

 

Restaurangkläderna återspeglar restaurangen!

 

När du kliver in i en restaurang och möts utav servitörer så är ditt första intryck som kund förhoppningsvis, välklädda & prydliga servitörer. Kläderna definierar servitörerna, kockarna & hovmästarna. Det är de som representerar restaurangens namn och rykte. Som gäst ger detta dig en inblick i restaurangens värld.

Restaurangkläderna är en mycket viktig del av matupplevelsen. De talar om hur serveringen och restaurangen sköts. Restaurangkläderna berättar allt.

 

Restaurangen representerar en idé eller filosofi. Restaurangen talar till sina kunder genom sina kockrockar och serveringsjackor. Avslappnande restauranger som låter sin serveringspersonal bära blå jeans, kan till exempel vara ett sätt att uppmuntra sina gäster att slappna av, njuta. Medan en italiensk bistro där serveringspersonalen bär uniformer med serveringsjackor, där kan man se att personalen hyllar en tradition av tjänster. Idén är att alltid vara klädd liksom Din förväntade kundkrets förväntar sig.

 

Restaurangkläder berättar också vilka tjänster en serveringspersonal kan förväntas ge. ”Jag menar, om han inte bryr sig tillräckligt om hur hans utseende är, hur mycket bryr han sig då om sina gäster?” En bra servitör är en person som förstår vilken roll utseendet spelar och representera sin restaurang på ett bra och uttrycksfullt sätt. Varje nytt bord ska ses som en anställningsintervju, lönen förhandlas i form av dricks. Ett bra första intryck är nyckeln. Enkelt uttryckt, är kvaliteten på personalens utseende en direkt avspegling av restaurangens engagemang gentemot gästerna.

 

Restaurangkläderna ska vara av god kvalitet och ska uppdateras vid behov. Personalens utseende som helhet bör underhållas på rätt sätt, detta är ett mycket effektivt sätt att kontrollera och förbättra både atmosfär och service.

 

Vad ska man tänka på vid köp av restaurangkläder?


Ett noga och välkänt material, som står emot slitage. Den ska formas med kroppen och inte kännas. Det ska vara ett slitbart material som kan tvättas många gånger. Naturligtvis ska materialet andas. Det ska avvisa spill och fettfläckar. Lätt att tvätta rent vid hård nedsmutsning. Bibehålla sin naturliga mjukhet och komfort. Andas naturligt. Kombinationen av bomull och polyester har visat sig vara perfekt då det gäller att få plagg med lång livslängd. Bomullens andningsförmåga kombinerad med polyesterns slitstyrka och färgäkthet gör att plagg i polyester/bomull håller formen och färgen längre. Kläder i polyester/bomull är därför ett utmärkt val för hårt arbete som kräver mycket av både bäraren och plaggen.

 

Ett bra utseende är helt enkelt det första steget till god service. För dina restaurangkläder: Besök oss på Kockkläder.se

Fortsätt Läsa
Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trendigt

Copyright © 2017 HoT Solutions AB