Connect with us

Servering & Dukning

Okrossbaraglas.se

Publicerad

den

Okrossbara Glas

Din leverantör av kvalitativa okrossbara glas!

 

Hemsida: www.okrossbaraglas.se

Epost: info@hot-solutions.se

Telefon: 013-327 00 80

FAX:

Adress: Idögatan 51 , 582 78, Linköping

 

Okrossbara glas: Fördelar

Fördelarna med okrossbara glas är många, men framförallt så sparar krögaren pengar eftersom glassvinnet minskar dessutom blir glasen mer lätthanterliga för personalen och för en restaurang med högtryck så blir miljön trevligare att vistas i för gästen.

Till skillnad från tidigare och oäkta varianter av okrossbara glas så är det numera svårt att skilja plastglasen mot äkta glas eftersom både yta och vikt matchar riktiga glas på ett mer snarlikt sätt. Okrossbara glas.se utlovar en äkta variant som är helt och hållet just det,
okrossbart!

Polykarbonat

En transparent termoplast med exceptionell hållbarhet. Polykarbonat säljs oftast som ”okrossbar plast” under namnet ”Makrolon” eller ”Lexan” och används främst till butiksfönster och dörrfönster som ska vara stöt-, spark- och slagtåliga, den används också bland annat till visir, maskinskydd, flygplansfönster, cd-skivor och andra produkter som behöver vara hållbara och transparenta.

Polykarbonat är lätt att förväxla med plexiglas, men man kan skilja dem åt genom att bända materialet. Plexiglaset kommer då brytas av medan polykarbonatet böjs.

Specialerbjudande: Okrossbara Glas

okrossbara glas 1

Fortsätt Läsa
Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Trendigt

Copyright © 2017 HoT Solutions AB