开设新餐厅的第一步是决定,,sv,餐厅的概念,,sv,这可能听起来很容易,,sv,但你去过一个吗?,,sv,餐厅里的概念让你感到困惑,,sv,你可能已经看过一个不是的菜单,,sv,例如,与家具相匹配,,sv,一个矛盾的餐厅概念通常意味着客人不想回来,,sv,因此,我们,,sv,集体提示,帮助您创建一个获奖的餐厅概念,,sv,自助餐开始服务于17世纪,,sv,这是一个已经过去的概念,,sv,从那以后,,sv,它受到许多客人的欢迎,,sv,考虑自助餐是否应该成为一部分,,sv,你餐厅的概念,,sv,快速轻松,,sv,这个概念现在很受欢迎,,sv
restaurangens koncept. Det kanske låter enkelt, men har du någonsin besökt en
restaurang där konceptet gjort dig förvirrad? Du kanske såg en meny som inte
överensstämde med inredningen exempelvis.
Ett ambivalent restaurangkoncept gör ofta att gästerna inte vill komma tillbaks. Vi har därför
samlat tips som hjälper er att skapa ett vinnande restaurangkoncept.
1. 自助餐. Bufféer började serveras redan på 1600-talet, det är ett koncept som klarat sig
sen dess. Det är populärt bland många gäster. Fundera på om bufféer ska vara en del
av din restaurangs koncept.
2. Snabbt och avslappnat. Det här konceptet är populärt just nu. 这比这更精细,,sv,一家传统的快餐店,,sv,这些餐馆经常使用,,sv,一次性餐具,,sv,和盘子,,sv,但是食物通常是高质量的,,sv,有机成分,,sv,咖啡厅或小酒馆,,no,咖啡厅是一间不提供餐桌服务的餐厅,,sv,客户,,de,在柜台点餐并为自己服务,,sv,小酒馆经常混在一起,,sv,一家咖啡馆,,sv,但是小酒馆实际上是一家提供熟食的咖啡馆,,sv,轻松,,sv,顾名思义,,sv,轻松的餐厅很放松,,sv,从菜单到装饰和氛围,,sv,很多独立的,,sv,非连锁餐厅选择了这个目标,,sv,家庭拥有,,sv,餐馆经常有这个焦点,,sv
en traditionell snabbmatsrestaurang. Den här sortens restauranger använder ofta
engångsbestick- och tallrikar, men maten håller ofta hög kvalitet med exempelvis
ekologiska ingredienser.
3. Café eller bistro. Ett café är en restaurang som inte erbjuder bordsservering. Kunden
beställer sin mat vid en disk och serverar sig själva. En bistro blandas ofta ihop med
ett café, men en bistro är i själva verket ett café som erbjuder lagad mat.
4. Avslappnat. Som namnet antyder, en avslappnad restaurang är avslappnad och
tillbakalutad i alltifrån menyer till inredning och atmosfär. Många oberoende
restauranger som inte tillhör någon kedja har valt den här inriktningen. Familjeägda
restauranger har ofta den här inriktningen.
5. 美食,,en,当你听到美食的话,你经常会想到压得很好的桌布,,sv,亚麻水槽和燕尾服的服务员,,sv,高级餐厅提供美食,,sv,服务,,en,绝对顶级的气氛,,sv,它们也是最高的价格,,sv,特许经营餐厅有很多优势,,sv,不属于任何连锁店的餐馆,,sv,客人可能会再次了解你的,,sv,名称和品牌,您可以快速开始业务,,sv,但那,,sv,经营一家以特许经营为基础的餐厅可能成本很高,而且还有很多规则要做,,sv,安定下来,,sv,轮子上的餐厅,,sv,当然,轮子上的餐厅具有易于使用的优点,,sv,搬到了不同的地方,,sv. När man hör orden fine dining tanker man ofta på välpressade dukar,
linneservetter och servitörer i smoking. En fine dining restaurang erbjuder mat, service
och atmosfär av absolut toppklass. De ligger också högst prismässigt.
6. Franchiserestaurang. En franchiserestaurang har många fördelar jämfört med
restauranger som inte hör till någon kedja. Gästerna känner förmodligen igen ditt
namn och varumärke och du kan snabbt komma igång med verksamheten. Men att
driva en franchisebaserad restaurang kan vara kostsamt och det finns många regler att
rätta sig efter.
7. En restaurang på hjul. En restaurang på hjul har förstås fördelen att den lätt kan
flyttas till olika platser. 您需要的业务开销很低,,sv,员工少于传统餐厅,,sv,但请记住,即使是滚动,,sv,餐厅需要很多照顾,,sv,管理餐饮餐厅可以让您扩展,,sv,业务,而无需扩大自己的前提,,sv,如果餐厅的菜单是,,sv,受欢迎,它可以成为与餐饮活动相关的智能增长策略,,sv,来自其他文化的食物,,sv,这是最简单,最简单的一个,,sv,restaurangkoncepten,,da,您可以选择建立您的餐厅概念,,sv,来自特定国家的饮食文化,,sv,比如中国,,sv,意大利,,de,印度或墨西哥,,da,两个菜单,,sv,装饰和餐厅名称应反映方向,,sv
mindre personal än på en traditionell restaurang. Men kom ihåg att även en rullande
restaurang kräver mycket skötsel.
8. 餐饮. Att bedriva en cateringbaserad restaurang tillåter dig att expandera
verksamheten utan att behöva utöka dina egna lokaler. Om restaurangens menyer är
populära kan det vara en smart tillväxtstrategi att koppla på cateringverksamhet.
9. Mat från andra kulturer. Det här är ett av de lättaste och minst komplicerade
restaurangkoncepten. Du kan välja att bygga upp ditt restaurangkoncept kring
matkulturen från ett visst land, exempelvis Kina, Italien, Indien eller Mexico. 记得
att både menyn, inredningen och restaurangnamnet ska återspegla inriktningen.
10. 一定要混合不同的餐厅概念,,sv,混合似乎很诱人,,sv,不同的餐厅概念,以脱颖而出的人群,,sv,餐馆老板,,sv,当然,原创是聪明的,,sv,但风险在于你失败了,,sv,通过混合多个概念来混淆客人,,sv. Det kan verka frestande att blanda
olika restaurangkoncept för att kunna sticka ut från mängden av andra
restaurangägare. Visst är det smart att vara originell, men risken är att du misslyckas
genom att förvirra gästen med en mix av flera koncept .
restaurangexperten马格努斯赫尔斯特伦