Connect with us

Produktguider

WD-6 DUPLUS NYHET

Publicerad

den

WD-6 DUPLUS : Wexiödisk är först i världen med dubbel slutsköljning för huvdiskmaskiner

Tekniken, som är patenterad, innebär att sköljprocessen använder betydligt mindre rent vatten än traditionella slutsköljningssystem. Med den nya DUPLUS-tekniken används endast 1 liter rent vatten per diskcykel, extremt lite, och dessutom med fortsatt perfekt diskresultat. Den låga vattenförbrukningen i kombination med den mycket låga förbrukningen av kemikalier och elektricitet gör WD-6 DUPLUS till det perfekta valet av diskmaskin för det moderna och miljömedvetna restaurangköket.

Den nya patenterade DUPLUS-tekniken minimerar vattenförbrukningen till nästan ingenting. Hemligheten är att under den första spolfasen använder WD-6 DUPLUS endast recirkulerande sköljvatten från den föregående diskcykeln. Under den andra sköljfasen använder maskinen rent vatten med en temperatur på 85–90°C. Sköljvattnet från den andra fasen samlas in för att användas till nästa diskcykel. Den nya innovativa DUPLUS-tekniken sparar vatten, kemikalier och elektricitet i diskrummet och är det bästa valet för ett modernt och professionellt restaurangkök.

WD-6 DUPLUS hittar ni hos www.restaurangmaskiner.net

Restaurangmaskiner.net saluför nu restaurangdiskmaskiner

Restaurangmaskiner.net saluför nu restaurangdiskmaskiner




Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Intressant

Flugfångare: Flugfritt i restaurangköket redan efter 3 dagar

Publicerad

den

Av

Fluffritt i köket?

Flugfritt i restaurangköket redan efter 3 dagar med en flugfångare.

Vågar du riskera att en gäst får en fluga i soppan?
Innan vi visste bättre så skrattade vi åt alla skämt om flugor. Undersökningar har visat att sjukdomar som svinpest, mul- och klövsjuka samt Salmonella kan spridas av flugor. Som krögare måste du ta ditt ansvar och se till att ditt kök är rent, fritt från flugor och andra insekter. Idag finns det moderna lösningar för hur du säkert, utan gift, kan bli av med flugproblemet på några dagar.
På den här hemsidan får du ta del av tips och råd för hur du enkelt kan bli av med alla insekter i ditt kök. .

Exklusiva Flugfångare! Vi har noggrant inspekterat och testat otroligt många flugfångare och har här samlat ihop de bästa högkvalitativa flugfångarna av dem alla.
Lång erfarenhet av flugfångare har givit oss en stor erfarenhet och kunskap i ämnet.
Utnyttja vår kunskap, bli av med dina flugor IDAG!

 

Flugfångare

 

 




Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Produktguider

Quooker – den kokande vattenkranen

Publicerad

den

Av

Är du trött på att behöva vänta på att vattnet ska koka upp?

 

Känns det onödigt att hälla ut hälften av vattnet från vattenkokaren? Tar det för lång tid innan varmvattnet kommer så du kan diska av den där tallriken och besticken? Känns vattenslöseriet tråkigt? Då kan det kanske vara läge att installera en Quooker En extra kran som ger rent, kokande vatten omedelbart.

Uppfinningen är holländsk, finns redan i fler än en miljon hushåll i norra Europa, gjorde succé när den introducerades för åtta år sedan i Danmark och finns sedan några år att köpa även i Sverige. Rickard Wutzler, Sverigechef för Quooker, säger om produkten:

– Det är helt otroligt vad Quooker har skapat intresse i Sverige. På mindre är två år så fick vi över 240 olika köksbutiker runt om i Sverige som köpte hem Quooker till sin köksutställning. Jag har aldrig varit med om något liknande förut.

Hur fungerar det här då?

– Kranen monteras i vasken bredvid den vanliga kökskranen, eller på köksbänken i nära anslutning till vasken. I skåpet under placeras själva behållaren som är tillkopplad på inkommande kallvatten. Sedan är det bara att trycka och vrida på handtaget så strömmar helt bakteriefritt och 100 procent rent kokande vatten från den vakuumisolerade behållaren ut genom den isolerade kranen.

Är det inte farligt, tänk om gäster eller barn sätter på fel kran – och skållas?

– Det är just det som är en av de stora egenskaperna med en Quooker. Kranen är extremt barnsäker. För att kunna öppna kranen och få ut kokande vatten måste man trycka ner handtaget och vrida samtidigt. Där är ett motstånd på cirka 3,5 kilo om man vrider åt ”fel håll”. Den motoriken har inte ett barn. Ofta kan inte en vuxen heller sätta på kranen bara så där rakt av. Man måste veta hur man skall göra för att få fart på den.

Berätta, vad är främsta anledningen att skaffa sig en Quooker?

– Tänk själv så ofta du använder dig av kokande vatten i ditt kök. När du skall koka dina potatisar, eller när du skall rengöra en kastrull, eller om du bara skall snabbt koka dina ärtor, sterilisera din kniv, eller helt enkelt en gång för alla på ett enkelt sätt få ren din skärbräda. Allt går så fort med en Quooker och är så enkelt att fixa till. Utöver det så är det en stor vinst för miljön när du använder dig av din Quooker. Det är det säkraste, snabbaste och mest energisnåla sättet att koka vatten på.

Energiförbrukning upp i taket då antagligen?

Nej, faktiskt inte. I standby-läge handlar det om 10 watt i timmen, dvs cirka 30 öre om dagen eller 110 kr om året.

Är den svår att installera? Vilken hjälp får man?

– Det är inte särskilt svårt att installera en Quooker. Det tar en rörmokare cirka en timme att göra. Vi är faktiskt så pass säkra på att man blir nöjd med sin Quooker i sitt kök att vi som enda leverantör i köksbranschen ger en ”100% nöjd kund-garanti”.

Det innebär?

– Om man köper en Quooker och inte är nöjd med den efter tre månaders användning så erbjuder vi att köpa tillbaka Quookern för samma pris som du har betalt för den. Utöver det så står vi för alla installations- och reinstallationskostnader samt att vi ger en valfri diskmedelspump att sätta i hålet efter Quookern i köket. Så man tar ingen risk. Om produkten inte lever upp till förväntningarna så får man alla pengar tillbaka. Är vi säkra på vår sak, tror du?

Några kändisar som redan har installerat Quooker?

– I dag har bland många andra Per Morberg, Leif Mannerström, Marcus Aylay, Paul Svensson, Ulf Wagner och Tommy Myllymäki Quooker i sina kök.

Oj, kända namn.

– Ja, och väldigt många restauranger har också Quooker. För att nämna något namn så kan jag avslöja att restaurang NOMA (världens bästa restaurang tre år i rad) har sju stycken Quooker i sitt kök. En i varje vask! Grand Hotell i Lund, Restaurang Sjömagasinet i Göteborg, Franzén & Lindberg i Stockholm är också några exempel på fina restauranger som använder sina Quookers dagligen. Allt Zoegas kaffe utvecklas i Helsingborg med hjälp av Quooker just för vattenkvaliténs skull. Jag kan hålla på och ”namedroppa” väldigt länge, men jag tror du förstår vad jag menar. Lita på att Quooker kommer bli en superhit i Sverige.

 

FAKTA/QUOOKER

• Monteras vid sidan om din vanliga vattenkran.
• Kranen finns i flera modeller och utföranden för att passa bredvid din vanliga vattenkran: krom, matt krom, rostfri stållook, borstad krom, förgylld och i brons.
• Barnsäker tryck- och vrid-mekanism.
• Vakuumisolerad vattenbehållare i flera olika storlekar diskret placerad under diskbänken.
• Kapacitet: 15– 70 liter per timme beroende på val av modell.
• Energiförbrukning: 10 watt i timmen, dvs cirka 30 öre om dagen i standby-läge.

 

Vill du veta mer om Quooker?

Kontakta Magnus Hellström: info@hot-solutions.se

 

 




Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Produktguider

Restaurangutrustning: Tips om restaurangutrustning!

Publicerad

den

Av

Restaurangutrustning

Restaurangutrustning täcker allt ifrån restaurangugnar till restaurangbord, restaurangporslin till ismaskiner. Att välja vilken typ av restaurangutrustning man ska köpa kan vara överväldigande för en nybliven restaurangägare. Läs vidare för att få tips om hur du kan göra processen att köpa restaurangutrustning enklare.

 

Ny eller begagnad restaurangutrustning? Den nyaste restaurangutrustningen behöver inte alltid vara den bästa. En ny restaurang behöver inte nödvändigtvis skaffa all utrustning helt ny. Man kan i vissa fall köpa begagnad utrustning för en billig penning. Bord, stolar, dekorationer, porslin, tillbehör samt diverse maskiner kan gå att köpa begagnat. Men många gånger är det bättre att köpa ny restaurangutrustning, då garantier och en ny utrustning gör att restaurangen ser ren och modern ut.

Att teckna leasingavtal är ett bra alternativ för att införskaffa ny restaurangutrustning. Många företag erbjuder leasingavtal på restaurangutrustning,vilket kan bespara dig mycket pengar då du förbereder dig för att öppna en ny restaurang. Försäljare erbjuder också leasing på utrustning som kaffemaskiner och kylar, gratis, förutsatt att du köper deras produkter. Men ingenting är gratis i livet, att leasa kan bli en dyrare lösning än att handla sina restaurangmaskiner själv. Det finns många bra butiker med billiga restaurangmaskiner på internet.

Bra kylmöjligheter är viktigt. Det finns många valmöjligheter för restaurangkylar. Vilken form av restaurangkyl du behöver beror på verksamheten, från små kylskåp (som kan rymmas på/under en bänk) till massiva kylrum och frysrum, och allt däremellan.

Ett restaurangkök ska vara välsorterat och kräver noggrann planering av restaurangutrustning för att kunna maximera ytan och öka effektiviteten. Ett restaurangkök bör vara uppbyggt med olika stationer och restaurangmaskiner. En station är ett område där en viss typ av mat förbereds. Stationer är praktiskt för att få ett restaurangkök att fungera smidigt.

Restaurangporslin är inte detsamma som det porslin du har hemma på köksbordet. Restaurangporslin är inte billigt, jämfört med de du kan köpa på IKEA. Men detta är för att de är tillverkade för att kunna stå emot påfrestningar, som en hektisk restaurangdiskmaskin. Givetvis finns det butiker på internet som säljer kvalitativt och prisvärt restaurangporslin.

Designen för din restaurangs matsal bör vara flexibel. Att planera din serveringslokal så att den enkelt kan möbleras om, är en god idé. Det tillåter dig att ta in större grupper eller att ändra matsalens flöde, om du känner att det inte fungerar.Restaurangbord och restaurangstolar är en del av restaurangens dekor. Bord och stolar representerar en stor kostnad när du ska öppna en ny restaurang. Men på samma sätt som restaurangporslinet, är restaurangmöblerna byggda för att hålla. Utseendet för din matsal kommer att vara starkt influerat av de restaurangmöbler du väljer.

Restaurangbaren kräver sin egen utrustning. Utrustningen till din restaurangbar beror på storleken av din restaurang, ditt tema samt alkohollicensen. Vissa barer tar enbart beställning genom personalen, vilket innebär att kunder inte beställer direkt i baren.

Bordsdukar kräver mycket underhåll. Få föremål i en restaurangs serveringslokal gör ett sådant intryck som bordsdukarna gör. Perfekt manglade bordsdukar av linne, och stärkta linneservetter, anger en tydlig exklusiv atmosfär. Men, de kräver också konstant underhållning och kan vara dyra att rengöra, mangla och ersätta. Ett avtal med en bra tvättinrättning behövs för att klara detta i det långa loppet. En variant är bordstabletter eller bordslöpare, som är enklare att sköta själv, liksom mindre bomullsdukar som lätt kan strykas.

Cateringutrustning kan öka restaurangens försäljning. Catering utanför restaurangen erbjuder restauranger möjligheter att utöka försäljningen bortom sin egen servering. Catering utanför en restaurang kräver dock mycket uppmärksamhet på detaljer och organisation. Du behöver specifik cateringutrustning för att kunna servera mat säkert och effektivt. Värmeboxar och kylboxar är ett exempel på cateringutrustning.

Restaurangexperten Magnus Hellström

 

 

 

annons22

 

 

 

 

 




Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Trendigt

Copyright © 2017 HoT Solutions AB