Connect with us

Bra Leverantörer

Restaurangkyl ‒ välj rätt kyl och frys till din restaurang

Publicerad

den

Restaurangkyl, restaurangfrys

 

Restaurangkylar och frysar är fristående utrustning som är utformad för att passa restauranger och det tuffa slitage de utsätts för.

 

Vad är skillnaden på en vanlig hushållsfrys och en restaurangfrys? Restaurangkylar och frysar är fristående utrustning som är utformad för just restauranger. Det är absolut nödvändig utrustning för en restaurang, en stor investering som är grundläggande för att du ska kunna bygga upp en lönsam restaurangverksamhet.

1. Avgör vilken typ av kyl eller frys du behöver. Det avgörs bland annat av hur ofta du behöver öppna kylen och frysen och vilka ytor som är tillgängliga. Gör en överslagsräkning på hur stora mängder livsmedel du behöver för att driva restaurangen i en vecka. Om du tar med dig din beräkning till leverantören så kan de ofta hjälpa dig att hitta rätt storlek. Undvik att falla för frestelsen att köpa kylar och frysar som är tillverkade för privat bruk. Risken är att dessa kylar och frysar inte lever upp till kraven som ställs i ett restaurangkök.

2. Fundera på om du behöver göra någon form av tillval med extra hyllor eller andra typer av hyllor än vad som är standard i den modell du väljer. Du kan också välja till hyllor som adderar extra utrymme i kylen eller frysen, vilket ökar kapaciteten. Restaurangkylar och frysar är en stor investering, men de har vanligtvis en livslängd på minst tio år om de sköts rätt. Jämför olika tillverkares garantierbjudanden, de kan skilja sig åt.

3. Ta god tid på dig innan du gör ditt val. Med tanke på att restaurangkylar och frysar kan väga en hel del kan du behöva inkludera transport och installation i totalpriset när du jämför priset på olika modeller. När det gäller ytskikt är rostfritt stål att föredra eftersom det är lätt att hålla rent och ofta är mer hållbart än andra material. Tänk på att du ska leva med den kyl och frys du väljer i minst tio år, vilket gör att små tillval och smarta funktioner kan underlätta vardagen rejält, vilket i sin tur sparar både tid och pengar för er. Tänk därför till ordentligt och välj med omsorg, stressa inte fram till ett avslut, ta istället den tid du behöver för att jämföra olika modeller och vara säker på att du gör en bra affär.

4. Välj typ av dörrar. De flesta kylar och frysar kan levereras med glasdörrar om man så önskar. Du kan ofta också välja vilken sida handtaget ska placeras på, vilket kan underlätta det dagliga arbetet. Om kylen eller frysen ska öppnas ofta kan skjutdörrar istället för dörrar vara ett smidigt alternativ.

 

 

 

 

Restaurangkyl Linköping
Restaurangkyl Norrköping
Restaurangkyl Stockholm
Restaurangkyl Göteborg
Restaurangkyl Malmö

Kyla

 

 
Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Maskiner

Restaurangmaskiner.net

Publicerad

den

Av

Restaurangmaskiner

Restaurangmaskiner av mycket hög kvalitet! Snabba leveranser, otroliga priser.

 

Hemsida: www.restaurangmaskiner.net

Epost: info@hot-solutions.se

Telefon: 013-327 00 80

FAX:

Adress: Idögatan 51, 582 78, Linköping

 

Restaurangmaskiner för restaurangens alla behov!

En utav de allra bästa leverantörerna på marknaden! Restaurangmaskiner.net har alla de restaurangmaskiner som behövs. Med en stor bredd produkter och ett stort know-how i branschen vet vi vad som krävs av de maskiner du behöver! Vi har allt: Spisar, Värmedisplayer, Kyldisplayer, Grillar, Fritöser, Diskmaskiner, Potatisskalare, Arbetsbänkar, Stekbord, Pastakokare, Kylskåp, Frysrum, Vinkylar, Degblandare, Buffévagnar och mycket, mycket mer!

 

Att ha rätt restaurangmaskiner är viktigt för att du ska lyckas!

När du öppnar din restaurang så måste du ha all nödvändig utrustning. Du måste lägga ner mycket arbete, det är också viktigt att ha all restaurangutrustning. Att inhandla rätt utrustning är viktigt för alla företag, speciellt för restauranger.

Alla produkter har givetvis bra garantier och är av tysk kvalitet. Ni som ska öppna en restaurang kan givetvis ringa till HoT Solutions och beställa era varor eller bara fråga om råd. Ni hittar alla erbjudanden på Restaurangmaskiner.net
Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Inredning

Restaurangmobler.se

Publicerad

den

Av

Restaurangmöbler

Stort sortiment av restaurangmöbler

Inomhus-, utomhus- och konferensmöbler

 

Tel. +46(0)13-3270080

E-post: info@hot-solutions.se

VAT / Org.nr. SE556920811801

Adress: Idögatan 51, SE-582 78 LINKÖPING

 

Vi erbjuder är högkvalitativa restaurangmöbler:

De restaurangmöbler vi erbjuder är enbart kvalitetsmöbler. Vi specialiserar oss på restaurangmöbler som formgivits och tillverkats för att på bästa sätt vara anpassade för offentlig miljö. När du ska skapa en lyckad restaurang är mat och service inte de enda viktiga faktorerna. Tilltalande restaurangmöbler och -design är också mycket viktigt för att restaurangen ska gå bra.

Många saker att tänka på!

När du ska inreda din restaurang vill du givetvis utnyttja ytan till max, men ändå skapa rätt atmosfär och plats för dina gäster. Du vill få plats med så många sittplatser som möjligt, utan att offra det golvutrymme som behövs för personalen att röra sig smidigt mellan matsal och kök. Du måste även planera för placeringen av kassa- och serveringsstation. En bra placering på serveringsstationen är där den är lättillgänglig för personalen men dold för gästerna. Valet av inredning är betydelsefullt för att skapa rätt atmosfär och för att kunna utnyttja ytan i din restaurang. Det finns många faktorer att tänka på när du ska inreda och köpa restaurangmöbler. Kontakta oss på Restaurangmöbler för tips och råd.

Din butik för nya restaurangmöbler: Restaurangmöbler.se
Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Kläder

Kockkläder.se – Restaurangkläder

Publicerad

den

Av

Restaurangkläder

Vi förser dig med högkvalitativa Restaurangkläder!

 

Hemsida: www.kockkläder.se

Epost: info@horecawear.se

Telefon: 013-130877

Adress: Idögatan 51, 582 78, Linköping

 

 

Restaurangkläderna återspeglar restaurangen!

 

När du kliver in i en restaurang och möts utav servitörer så är ditt första intryck som kund förhoppningsvis, välklädda & prydliga servitörer. Kläderna definierar servitörerna, kockarna & hovmästarna. Det är de som representerar restaurangens namn och rykte. Som gäst ger detta dig en inblick i restaurangens värld.

Restaurangkläderna är en mycket viktig del av matupplevelsen. De talar om hur serveringen och restaurangen sköts. Restaurangkläderna berättar allt.

 

Restaurangen representerar en idé eller filosofi. Restaurangen talar till sina kunder genom sina kockrockar och serveringsjackor. Avslappnande restauranger som låter sin serveringspersonal bära blå jeans, kan till exempel vara ett sätt att uppmuntra sina gäster att slappna av, njuta. Medan en italiensk bistro där serveringspersonalen bär uniformer med serveringsjackor, där kan man se att personalen hyllar en tradition av tjänster. Idén är att alltid vara klädd liksom Din förväntade kundkrets förväntar sig.

 

Restaurangkläder berättar också vilka tjänster en serveringspersonal kan förväntas ge. ”Jag menar, om han inte bryr sig tillräckligt om hur hans utseende är, hur mycket bryr han sig då om sina gäster?” En bra servitör är en person som förstår vilken roll utseendet spelar och representera sin restaurang på ett bra och uttrycksfullt sätt. Varje nytt bord ska ses som en anställningsintervju, lönen förhandlas i form av dricks. Ett bra första intryck är nyckeln. Enkelt uttryckt, är kvaliteten på personalens utseende en direkt avspegling av restaurangens engagemang gentemot gästerna.

 

Restaurangkläderna ska vara av god kvalitet och ska uppdateras vid behov. Personalens utseende som helhet bör underhållas på rätt sätt, detta är ett mycket effektivt sätt att kontrollera och förbättra både atmosfär och service.

 

Vad ska man tänka på vid köp av restaurangkläder?


Ett noga och välkänt material, som står emot slitage. Den ska formas med kroppen och inte kännas. Det ska vara ett slitbart material som kan tvättas många gånger. Naturligtvis ska materialet andas. Det ska avvisa spill och fettfläckar. Lätt att tvätta rent vid hård nedsmutsning. Bibehålla sin naturliga mjukhet och komfort. Andas naturligt. Kombinationen av bomull och polyester har visat sig vara perfekt då det gäller att få plagg med lång livslängd. Bomullens andningsförmåga kombinerad med polyesterns slitstyrka och färgäkthet gör att plagg i polyester/bomull håller formen och färgen längre. Kläder i polyester/bomull är därför ett utmärkt val för hårt arbete som kräver mycket av både bäraren och plaggen.

 

Ett bra utseende är helt enkelt det första steget till god service. För dina restaurangkläder: Besök oss på Kockkläder.se
Vi på redaktionen skulle uppskatta det jättemycket om ni skulle vilja sprida denna informationen:

Share this page via Facebook
Fortsätt Läsa

Trendigt

Copyright © 2017 HoT Solutions AB