Connect with us

室内

Restaurangmobler.se

Publicerad

den

餐厅家具

Stort sortiment av restaurangmöbler

Inomhus-, 户外- och konferensmöbler

 

Tel. +46(0)13-3270080

电子邮政: info@hot-solutions.se

VAT / Org.nr. SE556920811801

地址: Idögatan,,sv,吸引人的餐厅家具和设计对于餐厅的顺利运输也非常重要,,sv,info@horecawear.se,,en,正常的家庭费用有什么区别,,sv 51, SE-582 78 LINKÖPING

 

Vi erbjuder är högkvalitativa restaurangmöbler:

De restaurangmöbler vi erbjuder är enbart kvalitetsmöbler. Vi specialiserar oss på restaurangmöbler som formgivits och tillverkats för att på bästa sätt vara anpassade för offentlig miljö. När du ska skapa en lyckad restaurang är mat och service inte de enda viktiga faktorerna. Tilltalande restaurangmöbler och -design är också mycket viktigt för att restaurangen ska gå bra.

Många saker att tänka på!

När du ska inreda din restaurang vill du givetvis utnyttja ytan till max, men ändå skapa rätt atmosfär och plats för dina gäster. Du vill få plats med så många sittplatser som möjligt, utan att offra det golvutrymme som behövs för personalen att röra sig smidigt mellan matsal och kök. Du måste även planera för placeringen av kassa- och serveringsstation. En bra placering på serveringsstationen är där den är lättillgänglig för personalen men dold för gästerna. Valet av inredning är betydelsefullt för att skapa rätt atmosfär och för att kunna utnyttja ytan i din restaurang. Det finns många faktorer att tänka på när du ska inreda och köpa restaurangmöbler. Kontakta oss på 餐厅家具 för tips och råd.

Din butik för nya restaurangmöbler: Restaurangmöbler.se

Fortsätt Läsa
Kommentera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

室内

Starta restaurang – utrustning du behöver

Publicerad

den

开始餐厅 – utrustningsförslag

 

Det är mycket att tänka på när du ska starta restaurang. Vad som behövs på just din restaurang beror på många olika faktorer: Vilken typ av restaurang det gäller och den menyn du ska servera, storlek / beräknat antal gäster/portioner per sittning och per dag. Här är en allmän översikt med förslag på inredning och utrustning vid planering av restaurangköket, serveringslokalen och övriga utrymmen. Detta är förslag – du anpassar listan efter vad du behöver för din restaurang.

 

  1. 开始餐厅: Köket

Värmeenheter med tillräcklig ventilation (spis, stekbord, ugn, fritös, salamander, kokgryta, värmeri, mikrovågsugn)

Arbetsbänkar med ho och blandare beroende på omfattning och karaktär

Avställningsytor, hyllinredning

Tillräckligt med kylförvaring för olika livsmedel (t ex kött, 菲斯克, grönsaker samt färdiglagade rätter)

速冻柜/冷冻柜 (nedkylningsskåp eller nedkylningsrum)

Frysskåp (frysbox)

Plats för tallrikar färdiga att servera

Plats för glas, 瓷器, 刀具, servetter

Plats för ismaskin

Plats för sås-/blandningsmaskin

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

Köksredskap: Manuella redskap som knivar, skärbrädor, bunkar, kantiner etc.

 

  1. 开始餐厅: Beredning av tvättade grönsaker/kallskänk t ex. 凉菜, smörgåsar

Arbetsbänk, minst en bänk med ho och blandare

Arbetsbänk med ho och blandare för grönsaker, vid omfattande hantering

Plats för skärmaskin, mixer, glassmaskin, konservöppnare, våg etc.

冰箱

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

  1. 开始餐厅: 肉类- och kycklingberedning

Arbetsbänk med ho och blandare. Rutin för åtskild beredning av kyckling respektive kött ska finnas i systemet för egenkontroll.

Huggkubbe

Plats för köttkvarn (i kyla)

Köttkyl

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Fiskberedning

Arbetsbänk med ho och blandare

Fiskkyl

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Allergikost

Arbetsbänk med ho och blandare

Ev. särskild utrustning endast för allergikost

冰箱

Närhet till handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Baka till restaurangens verksamhet/bake-off

Arbetsbänk

Ugn, ev. 生面团

Plats för mjöl, bake-off produkter

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Renseri för jordiga grönsaker/rotfrukter

Rotfruktskyl

Arbetsbänk med djupa hoar och blandare

Plats för skalmaskin

Handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Diskutrymme

Diskbänk med stor ho och duschpistol

Diskmaskin, 带盖洗碗机,,sv,付款,,sv,收银机,,nl,Kortterminal,,fi,收据的纸卷,,sv

Plats för vagnar för diskkorgar

Utrymme för smutsig respektive ren disk

Plats för diskinlämning, avfallsbehållare, tomglas

Närhet till handtvättställ med engångshanddukar och tvål

 

  1. 开始餐厅: Förrådsutrymme

Utrymme för torrvaror, drycker, linne, 瓷器, tekniska artiklar, öl-, 酒- och spritförråd

Utrymme för förpackningsmaterial

Frysutrymmen

Plats för utrustning för cateringverksamhet

 

  1. 开始餐厅: Städutrymme

Plats för städutrustning (svabbvagn, skurmaskin, rengöringsmedel etc.)

Upphängningskrokar för städredskap (moppar, skrapor etc.)

Utslagsvask och vattenblandare

 

  1. 开始餐厅: Kontor

Dator och skrivare

Skrivplats

 

  1. 开始餐厅: Betalning

Kassa

Kortterminal

Kvittorullar

 

Tänk igenom din utrustningslista ordentligt så att den passar för den verksamhet just du ska driva. Börja alltid med menyn och anpassa utrustningen efter den! Det handlar om att investera i de maskiner och de redskap som du verkligen använder, inte vad som “kan vara vara bra att ha”. Den inredning du väljer ska givetvis passa till det tema du har valt. Gör detta förberedelsearbete noggrant, det kommer du att ha igen när du öppnar din restaurang.

 

 

restaurangexperten马格努斯赫尔斯特伦

http://startarestaurang.se/wp-content/uploads/2016/08/annons22.jpg

Fortsätt Läsa

Trendigt

版权所有© 2017 HoT的解决方案AB,en