Connect with us

کیترینگ

Coronakris – hur ska restaurangen överleva?

Publicerad

den

Coronakris – hur ska restaurangen överleva?

Coronavirusets spridning vänder upp och ner på vanliga rutiner. De ekonomiska konsekvenserna bara växer. Restauranger och caféer får allt färre gäster när rekommendationerna från myndigheterna är att undvika både folksamlingar och sociala sammanhang.

 

I detta krisläge gäller det att fokusera på vad du kan kontrollera själv. Finns det något du kan göra för att justera och anpassa din verksamhet utifrån den rådande situationen? Hur ska du möta upp kunderna som vill ha bra krogmat i coronatider? Och hur ska du kunna sysselsätta dina medarbetare när den riktiga restaurangservicen ligger nere? Några tips ges som kan hjälpa till att få in vissa intäkter ges här.

 

Take Away och hemleveranser

Alla måste äta och folk tröttnar på sin hamstrade pasta. För att liva upp hemmasittandet kommer kunderna vilja beställa hämtmat och gärna få maten hemkörd. Har du inte Take Away och hemleveranser redan – då är det dags att börja nu. Fokusera på ditt närområde så att det är lätt för kunderna att ta sig till dig och, omvänt, det går snabbt att köra ut till kunderna. Personal som i vanliga fall arbetar med servering kanske kan hjälpa till med utkörning. Räkna med att kunderna kan vänta i snitt ungefär en halvtimme från beställning till leverans.

 

Drive Through och Walk Through

Att handla hämtmaten från bilen innebär minsta möjliga direktkontakt med andra, ett bra alternativ i dessa tider. Är din restaurang placerad så att det är lätt att stanna till med bilen utanför? En variant på temat Take Away är att arbeta med Drive Through. Förbered så att maten kan levereras till bilen inom ett par, tre minuter. Kan inte bilar stanna till utanför, kan en möjlighet vara att helt enkelt öppna en Walk Through och sälja paketerad mat genom ett fönster, som en ”lucka i väggen”

 

کیترینگ

کیترینگ är verkligen viktigt i dessa tider. Erbjud förbeställning av färdiga luncher och middagar med ett visst antal portioner och kör ut till kunden. Ändra menyn varje vecka och använd gärna lokala råvaruleverantörer. Locka till merförsäljning med erbjudanden – köper kunden över en viss summa skickar du till exempel med aptitretare att börja måltiden med eller något gott till kaffet på maten …

 

Vad behöver jag?

Håll maten varm – eller kall – med thermoboxar, värmeboxar یا kylboxar. Tänk på att skaffa bra förpackningsmaterial för Take Away-mat, det finns många varianter av engångsartiklar att välja emellan: Hämtboxar i olika modeller, odelade eller med flera fack. Matboxar av sockerrör. Soppskålar med lock, salladsskålar med lock. Sandwichlådor. Lunchlådor med handtag.

 

Kommunicera

Berätta om vad du erbjuder i dina sociala medier, till exempel Facebook och Instagram. Har du möjlighet att integrera bokning av de olika rätterna på din hemsida är det bra.

 

Restaurangexperten Hellström مگنوس

 

 

http://startarestaurang.se/wp-content/uploads/2016/08/annons22.jpg

Fortsätt Läsa

کیترینگ

Cateringbox.se

Publicerad

den

Av

Cateringbox

cateringbox عملکردی بالا! ایده آل برای نیازهای شما.

 

صفحه خانگی: www.cateringbox.se

پست الکترونیک: info@hot-solutions.se

تلفن: 013-327 00 80

فکس:

نشانی: Idögatan,,sv,رستوران های مجلل و طراحی نیز برای رستوران بسیار مهم است,,sv,info@horecawear.se,,en,تفاوت بین هزینه ی معمولی خانم چیست؟,,sv 51, 582 78, لینشوپینگ

 

اختصاص داده شده به غذا به جعبه غذا پایدار نیاز دارد!

برای حمل و نقل عالی مواد غذایی گرم و یا سرد نیاز به تجهیزات راست. ما در cateringbox.se شما را با محصولات شما نیاز به اجرای یک غذا موفق ارائه می کنند.

ما با ارائه تمام انواع جعبه غذا است که شما ممکن است نیاز: لپ تاپ, چرخ دستی, Thermoboxar, Kylboxar, جعبه گرما و جعبه دسته کوچک موسیقی جاز

 

برای پیدا کردن تجهیزات برای پذیرایی حرفه ای, دوباره بررسی کنید با ما در cateringbox.se

Fortsätt Läsa

Trendigt

کپی رایت © 2017 HoT Solutions AB