Connect with us

餐饮

电晕危机-餐厅将如何生存,sv?

Publicerad

den

电晕危机-餐厅将如何生存,sv?

Coronavirusets spridning vänder upp och ner på vanliga rutiner. De ekonomiska konsekvenserna bara växer. Restauranger och caféer får allt färre gäster när rekommendationerna från myndigheterna är att undvika både folksamlingar och sociala sammanhang.

 

I detta krisläge gäller det att fokusera på vad du kan kontrollera själv. Finns det något du kan göra för att justera och anpassa din verksamhet utifrån den rådande situationen? Hur ska du möta upp kunderna som vill ha bra krogmat i coronatider? Och hur ska du kunna sysselsätta dina medarbetare när den riktiga restaurangservicen ligger nere? Några tips ges som kan hjälpa till att få in vissa intäkter ges här.

 

Take Away och hemleveranser

Alla måste äta och folk tröttnar på sin hamstrade pasta. För att liva upp hemmasittandet kommer kunderna vilja beställa hämtmat och gärna få maten hemkörd. Har du inte Take Away och hemleveranser redan – då är det dags att börja nu. Fokusera på ditt närområde så att det är lätt för kunderna att ta sig till dig och, omvänt, det går snabbt att köra ut till kunderna. Personal som i vanliga fall arbetar med servering kanske kan hjälpa till med utkörning. Räkna med att kunderna kan vänta i snitt ungefär en halvtimme från beställning till leverans.

 

Drive Through och Walk Through

Att handla hämtmaten från bilen innebär minsta möjliga direktkontakt med andra, ett bra alternativ i dessa tider. Är din restaurang placerad så att det är lätt att stanna till med bilen utanför? En variant på temat Take Away är att arbeta med Drive Through. Förbered så att maten kan levereras till bilen inom ett par, tre minuter. Kan inte bilar stanna till utanför, kan en möjlighet vara att helt enkelt öppna en Walk Through och sälja paketerad mat genom ett fönster, som en ”lucka i väggen”

 

餐饮

餐饮 är verkligen viktigt i dessa tider. Erbjud förbeställning av färdiga luncher och middagar med ett visst antal portioner och kör ut till kunden. Ändra menyn varje vecka och använd gärna lokala råvaruleverantörer. Locka till merförsäljning med erbjudanden – köper kunden över en viss summa skickar du till exempel med aptitretare att börja måltiden med eller något gott till kaffet på maten …

 

Vad behöver jag?

Håll maten varm – eller kall – med thermoboxar, värmeboxar kylboxar. Tänk på att skaffa bra förpackningsmaterial för Take Away-mat, det finns många varianter av engångsartiklar att välja emellan: Hämtboxar i olika modeller, odelade eller med flera fack. Matboxar av sockerrör. Soppskålar med lock, salladsskålar med lock. Sandwichlådor. Lunchlådor med handtag.

 

Kommunicera

Berätta om vad du erbjuder i dina sociala medier, till exempel Facebook och Instagram. Har du möjlighet att integrera bokning av de olika rätterna på din hemsida är det bra.

 

restaurangexperten马格努斯赫尔斯特伦

 

 

http://startarestaurang.se/wp-content/uploads/2016/08/annons22.jpg

Fortsätt Läsa

餐饮

Cateringbox.se

Publicerad

den

Cateringbox

Högt funktionell cateringbox! 适合您的需求。.

 

首页: www.cateringbox.se

电子邮件: info@hot-solutions.se

电话: 013-327 00 80

传真:

地址: Idögatan,,sv,吸引人的餐厅家具和设计对于餐厅的顺利运输也非常重要,,sv,info@horecawear.se,,en,正常的家庭费用有什么区别,,sv 51, 582 78, 林雪平

 

Alla som ägnar sig åt catering behöver stabila cateringboxar!

För att på ett utmärkt sätt transportera varm eller kall mat så behövs rätt utrustning. Vi på cateringbox.se förser Er med de produkter ni behöver för att driva en lyckad catering.

Vi tillhandahåller alla former av cateringboxar som ni kan tänkas behöva: Bärbara, 拖车, Thermoboxar, Kylboxar, Värmeboxar samt Kombinationsboxar

 

För att finna professionell utrustning för catering, titta in hos oss på cateringbox.se

Fortsätt Läsa

Trendigt

版权所有© 2017 HoT的解决方案AB,en